Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Teambuilding dag

Schermafbeelding 2012-04-22 om 18.05.12

Een welkome afwisseling op het werk vandaag! We hebben het de laatste weken heel erg druk, en eigenlijk is dat niks bijzonders voor een project met een strakke planning en een scherpe deadline, maar toch was er vandaag tijd vrij gemaakt voor een teambuilding dag.

Zoals ik al eerder had verteld wordt een van onze projecten uitgevoerd door het bedrijf Fluor, wat in hetzelfde gebouw zit als wij, en eigenlijk is dat de reden dat ik nu in Manila werk. De samenwerking met Fluor is nu een paar maanden oud en onze beide managements hadden besloten dat het tijd werd om eens nader kennis te maken met elkaar, en daarom was er vandaag een gezamenlijke teambuilding dag georganiseerd.

Om te beginnen was het voor mij een thuiswedstrijd want het gebeuren vond plaats in het Vivere hotel en ik hoefde vanmorgen dus alleen maar met de lift naar de tweede verdieping naar de grote zaal. Het werd een gezellige dag waarbij ik veel nieuwe mensen heb leren kennen. Uiteraard waren er de onvermijdelijke gezelschapsspelletjes maar het leukste was toch de presentatie over de culturele verschillen tussen “Oost” en “West”.

Iedereen had wel anekdotes over wat ze was overkomen door het onbekend zijn met elkaar’s cultuur, en heel veel was van zowel beide kanten heel herkenbaar. Er werd veel gelachen en je kunt dus wel stellen dat het een heel erg geslaagde dag was!



Website van Willem en Riet