Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Nieuw logo

30032012041a

We gingen vandaag weer over tot de orde van de dag nu Robin en Chantal weer teruggekeerd zijn naar Nederland. Wel was uiteraard het eerste wat we deden vanmorgen even kijken op de KLM website om te zien waar ze op dat moment waren, en dat was nog ergens halverwege Rusland. En ik zeg “we” keken, want Riet ging er gelijk met mij uit vandaag want die had de auto nodig en bracht mij dus even naar het werk.

Riet had vanochtend een ontbijt van Outpost, de vereniging voor expats van Shell. Dat was bij iemand thuis maar dat was wel aan de andere kant van de Village, oftewel vier kilometer van ons huis en dus te ver om te lopen. Het lijkt wel een redelijk wandeling maar niet met de temperaturen die we hier hebben, dan kom je als een natte dweil aan. Dat is trouwens ook de reden waarom ik met de auto naar het werk ga terwijl het toch hooguit een kwartier lopen is.

Ikzelf had vanmorgen een feestelijke bijeenkomst op het werk. Er is namelijk een nieuw logo ontworpen voor onze beide projecten en dat werd vandaag onthuld. Zoals gewoonlijk gaat dat dan gepaard met de aanwezigheid van een hoge baas van het bedrijf en wat toespraken, en uiteraard ook met een grote taart.

Die taart zie je op de foto, blauw uiteraard voor de zee en daarbovenop van suikerwerk het bestaande platform en het nieuwe platform, en een plaatje van het nieuwe logo. De heer links is Antoine, de grote baas van onze projecten, en de heer rechts is mijn baas Mike. En of het aan de merkwaardige kleur van de taart lag weet ik niet maar de Filippino’s hebben er vrijwel niet van gegeten, terwijl je normaal gesproken moet vechten om de kruimeltjes...

Robin en Chantal zijn overigens weer thuis, ze zijn rond half zeven vanmorgen Nederlandse tijd op Schiphol geland.



Website van Willem en Riet