Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Kerstverlichting

Madrigal_Gate-20141213-001

Gisteravond ben ik onderweg naar restaurant "Outback" door het Alabang Town Center gewandeld en deze keer had ik een camera meegenomen om het een en ander vast te leggen van de feestelijke en vooral sfeervolle kerstverlichting. Alles baadt de maand voor de Kerst in een zee van licht en hoewel het misschien wat overdadig mag lijken, ik vind het altijd ontzettend gezellig.

Vorige week was een heleboel van de feestverlichting voor de aankomende storm in veiligheid gebracht maar gelukkig is deze week alles weer in volle glorie terug. Ook op de grote poortboog bij de Madrigal Gate, de hoofdingang van onze Village, is de afgelopen week weer een begin gemaakt met het opnieuw aanbrengen van de kerstverlichting en dat is blijkbaar nogal een hoop werk want ze waren er zelfs gisteravond nog aan bezig.

Maar zeg eerlijk, het resultaat maar er zijn, of niet soms. Vergelijk maar eens met de foto van vorige week zaterdag.

Verder had ik een "Hobbit" weekend. Gisteren heb ik de eerste film opnieuw bekeken want ik was het verhaal al weer zo'n beetje kwijt, en vandaag heb ik de deel 2 gekeken. De laatste was van een niet zo heel erg officiële Blueray kopie die ik een week of wat geleden heb aangeschaft, en de kwaliteit daarvan was nagenoeg perfect! Een hele zit alles bij elkaar maar ik ben nu tenminste weer bij en klaar voor deel 3...


Website van Willem en Riet