Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Series

TV-Series1


Het zat er natuurlijk al een tijdje aan te komen maar we hebben het probleem gewoon onderschat. We dachten, we vinden vast wel weer wat en dan zitten we de komende tijd weer goed. Maar dat viel tegen en dat heeft twee belangrijke oorzaken, allereerst hebben we geen idee wat we willen en ten tweede is er hier een heel beperkt aanbod.

Ik heb het over tv series. We hebben een hele vracht aan series meegenomen vanuit Nederland toen we naar Maleisië gingen en daar is in het jaar dat we daar zaten ook nog het een en ander bijgekomen. Riet had voor zichzelf de complete serie van Grey’s Anatomy gekocht (daar vind ik geen flikker aan) en voor gezamenlijk kijkplezier hadden we alle seizoenen van NCIS, NCIS Los Angeles, House, Flikken Maastricht en nog wat meer van dat moois. Het probleem is alleen dat als je vrijwel ieder avond een serie volgt omdat er verder weinig te beleven valt op de tv dat het erg hard gaat.

We hebben inmiddels NCIS al twee keer helemaal gekeken, evenals House. Tussendoor heb ik nog Dexter gevolgd, alleen want daar vind Riet weer niks aan. Ook voor mezelf heb ik het afgelopen jaar de complete serie van de X-Files meegenomen vanuit Nederland maar ook hiervoor geldt, niet Riet’s pakkie an. Ik heb me de laatste tijd ook nog aardig bezig kunnen houden met de eerste twee seizoenen van Game of Thrones en de eerste twee seizoenen van The Killing, maar ook weer zonder het gezelschap van Riet, die houdt niet van al dat geweld.

De afgelopen twee weken hebben we ons kunnen redden met seizoen een van de Ghost Whisperer maar ook daar zijn we nu doorheen. De grote vraag is dus: wat gaan we nu kijken? Zoals ik al zei is het aanbod hier heel erg beperkt, alle zaken waar ze video’s verkopen hebben precies hetzelfde, en er is eigenlijk niks van onze gading bij. Iemand nog ideeën?



Website van Willem en Riet