Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Bezoek uit Nederland

Vandaag is er bezoek uit Nederland gearriveerd. Onze vrienden Nico en Anja zijn vanavond aangekomen en blijven twee weken bij ons logeren.

In tegenstelling tot gisteravond, toen ik zelf Riet heb opgehaald van het vliegveld, had ik voor vanavond toch maar geregeld dat Lito reed want die drukte van gisteravond viel me toch een beetje tegen. Niet dat ik dan niet durf te rijden, ik heb dat tenslotte al zat gedaan, maar ik heb toch liever dat ik gereden word als die mogelijkheid er toch is. Dat is tenslotte wel zo veilig als er iets mocht gebeuren.

Het was vanavond ook weer behoorlijk druk op de heenweg, en weer was dat bijna een probleem want we vertrokken ook dit keer aan de late kant. Dat was wel per ongeluk want toen ik om kwart over zes de aankomsttijd van het vliegtuig controleerde op de KLM website stond die opeens op een half uur voor de geplande aankomsttijd. En dat betekende dat we meteen moesten vertrekken om niet te laat te komen.

Uiteindelijk waren we ook nu weer op tijd want het vliegtuig was nog niet geland, en het duurde ook wat langer voordat Nico en Anja naar buiten kwamen. Ik ben de laatste tijd aan Riet gewend die altijd helemaal voorin zit en dus vrijwel altijd als een van de eersten naar buiten komt, en dat duurde nu dus even wat langer. Maar mede dankzij het half uur vroegere aankomst zaten we om even over achten al met z’n vieren aan een bakkie met taart in de tuin…



Website van Willem en Riet