Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Drukke dag voor Kerst

50jarigHuwelijk003


Wat ik vanmorgen had weet ik niet precies maar ik was om negen uur al op pad met een enorme boodschappenlijst die ik voor mezelf had opgesteld.

De eerste stop was op het Gemeentehuis in Katwijk voor een beetje een merkwaardige boodschap, ik moest daar namelijk een "Nee-Nee" sticker halen. Voor diegenen die dat niet weten, als je niet wilt dat je brievenbus wordt volgepropt met allerlei reclameblaadjes en gratis krantjes dan kun je een sticker op je brievenbus plakken waarop staat dat je daar niet van gediend bent. Wij hadden al jaren zo'n sticker op onze brievenbus maar we hebben sinds een paar weken een nieuwe voordeur en dus ook een nieuwe brievenbus, en je raadt het al, niet alleen lag de deurmat vol met die reclame troep maar stond er ook om de haverklap een bezorger van die rotzooi aan de voordeur die zijn of haar hand ophield. "Gelukkig Nieuwjaar", jaja...

De tweede stop was bij de Gamma om alweer een lading vervangende lampen te kopen, want om de haverklap knalt er een lamp kapot de afgelopen week. Daarna door naar Garage Dijksman daar vlak om de hoek want Meneer Mitsubishi had ons een brief gestuurd dat hij een foutje had gemaakt bij het monteren van ons model Outlander en dat er een kleine reparatie moest plaatsvinden. En daar moest een afspraak voor worden gemaakt en dat kwam best uit want dan kunnen gelijk de winterbanden erop, dat lijkt nu toch eindelijk nodig te gaan worden.

Daarna waren er nog wat kleine boodschappen maar het belangrijkste vandaag was een bezoek aan mijn moeder vanmiddag, want vandaag was de dag dat mijn ouders zestig jaar getrouwd zouden zijn geweest. Helaas heeft mijn vader dat niet mee mogen maken maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we zo'n dag niet moeten gedenken. Met een mooi boeket voor mijn moeder uiteraard.

En daarom vandaag ook een foto van het 50-jarig huwelijksfeest van mijn vader en moeder, vandaag precies tien jaar geleden.



Website van Willem en Riet