Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Riet is onderweg naar huis

Ruim voordat we naar Manila verhuisden wisten we al dat we waarschijnlijk een paar weken in een hotel zouden verblijven. We wisten ook al dat als we nog lang getrouwd willen blijven het beter is om dat niet samen te doen. Het was dus al afgesproken dat Riet een paar weken naar Nederland zou gaan, eigenlijk zo gauw we een huis hadden gevonden en meubels hadden gekocht.

Omdat dat inmiddels allemaal geregeld is kan Riet naar huis, en afgelopen weekend hebben we dan ook de tickets geregeld. En vandaag was het dan zover, vanmorgen is ze meteen na het ontbijt met een taxi van het hotel vertrokken naar NAIA, oftewel Ninoy Aquino International Airport, om vandaar naar Nederland te vliegen. Het is wel zo dat de vluchten steeds langer worden, want de reis van Manila naar Amsterdam duurt zo’n veertien uur. Omdat het de eerste keer is dat Riet deze reis gaat maken en omdat ze ook nog alleen moet vliegt ze deze keer Business Class. Zit wel een zeker risico aan natuurlijk, het is iets waar je vrij gemakkelijk aan went...

In ieder geval is ze als alles goed gaat vandaag nog thuis, ze landt vanavond om bij zevenen Nederlandse tijd op Schiphol.



Website van Willem en Riet