Willem en Riet in Manila

Onze alledaagse belevenissen op de Filippijnen

Discovery Shores

Boracay_0087a

We hebben er vandaag een lekkere luie dag van gemaakt, liggend op een ligbed met af en toe een drankje en een hapje (of zoals Riet het zegt een “drankie en een “happie&rdquoWinking, en tussendoor een wandeling langs het hagelwitte strand. Niet voor niets heet dit deel van het eiland “White Beach”!

De naam van ons hotel op Boracay is zoals ik al eerder vermelde “Discovery Shores”. We zijn daar terecht gekomen omdat een paar van mijn collega’s dat hotel ten zeerste aanbevolen toen ik ze vertelde dat we een paar dagen naar Boracay wilden. Er waren ook wel wat alternatieven maar, zeiden ze, “Discovery Shores” is het beste hotel.

We hebben daarover tot nu toe nog geen klagen, want het is inderdaad een geweldig goed hotel. Niet alleen is het schoon en mooi, maar de service is echt ongekend. We stonden vandaag verbaasd over het feit dat het personeel op het strand langs komt om onze zonnebrillen te poetsen (echt waar!). Er staat altijd een glas gekoeld water naast ons ligbed en wanneer we zijn wezen zwemmen dan is bij terugkomst ons ligbed opgeruimd, alles is opgevouwen en netjes gelegd.

Mijn collega’s hadden dus niks te veel gezegd en dat bleek ook vanavond toen we na een wandeling terug keerden bij het hotel voor een afzakkertje aan de bar. Er was een feest aan de gang en al het personeel liep rond met een button met groot “#1” erop. Toen we vroegen wat er aan de hand was bleek dat “Discovery Shores” de 1e prijs had gewonnen voor beste Spahotel in Azië. Wat ons betreft dik verdiend!



Website van Willem en Riet